Meget kort weekend

Hmm, der var ingen udsigter til afslapning i denne weekend overhovedet. Vores lille familie var fuldstændig booket fra lørdag tidlig morgen til søndag aften.

Lørdag – Djurs Sommerland.

Det hele startede lørdag morgen med at vi skulle afsted med TAXA til Fredericia Station, hvorfra vi skulle med bus til Vejle. Den TAXA vi havde bestilt aftenen før dukkede faktisk ikke op, og når man ringer til TAXA centralen, får jeg blot at vide at hun nok skulle rykke for den, men 10 minutter efter var der stadig ingen TAXA… Til sidst lykkedes det os at få fat på en TAXA for at kunne komme afsted…
Op i bussen og 1 hel time til Vejle, ad små veje nær kyster og sommerhusområder, lækker tur, men godt nok lang.
I Vejle (Vinding ved JYSK) skiftede vi så til en lækker dobbeltdækker men aircondition og afsted det gik mod Randers og derefter Grenå. Vi ramte Djurs Sommerland ved 11-tiden. Det der skete i Djurs Sommerland, kan ses på billeder, som kommer op snarest.
Men så var det hjemad ved 18-tiden. vi fik snakket med buschaufføren om at blive sat af i Erritsø, det mente vi så var noget nemmere end at blive sat af i Vinding eller Middelfart, så var rejsetiden knap så lang. Afsted hjemad det gik og vi så både kraftif røg fra en stor brand og hørte udrykningskøretøjer samtidig med man kunne ane musikken fra Rock Under Broen. Hjem igen i TAXA. Står foran hoveddøren og skal til at gå ind i lejligheden… “Hvor er pusletasken?”
Pusletasken var i bussen på vej tilbage til Vejle, hvor den kom fra… Hvordan kommer vi så ind, begge vores nøgler er i den… Tjah, denne del af historien må vi udelade, da det kan skade nogle personers forretning, men vi må sige at vores underboer har været til fantastisk stor hjælp. 1 time efter hjemkomsten kunne vi komme ind. Godnat.

Søndag – barnedåb.

Op kl 6.30 i bad og afsted… Denne gang til Seest, hvor oah skulle døbes. Lækker lille landkirke i udkanten af Kolding. Det var en herlig dag. Meget kort fortalt, god mad, masser af socialt samvær og snak og masser af hygge. Rigtig mange tak for denne dag. Nu sidder jeg her og skriver dette indlæg og tænker på at jeg faktisk skal op kl. 04:45 for at komme afsted på arbejde. Så jeg slutter her og nu og resten på i se på billeder når zooomr kommer rigtigt igang.

Skriv et svar