DELL – Den omvendte PC

Jeg må virkelig dele det her med jer. Jeg har for første gang forsøgt at reparere på en DELL. Det er ikke noget nyt for mange og mange af jer ved det helt sikkert godt i forvejen, men hovedsagen er at jeg ikke vidste det…
Hver gang jeg forsøgte at lave noget på den og den skulle forsøge at komme ind i Windows, så fik jeg nogle RAM fejl, det er da ikke noget at gøre ved end at forsøge sig med en blok ad gangen i DIMM1, men intet af det hjalp, forsøgte også med mine egne RAM, men også uden held… Så det må være noget bundkort relateret, men alligevel. Da jeg åbnede ind til maskinen blev jeg forbavset over at den åbnede i den forkerte siden af den, så inden jeg kiggede ind forsøgte jeg at hive i åben slideren igen, men så tog jeg maskinen op og rigtig nok, det var sku den rigtige side at åbne i, altså for denne maskine… Det må være underligt at købe noget nyt hardware og opdage at det faktisk skal vende på hovedet, tag fx grafikkort, hvor der skal sættes noget ekstra køling på osv som SKAL pege opad… Tjah, men det er jo DELL, se selv.

En tanke om "DELL – Den omvendte PC"

  1. ostebaronen

    Det er fordi det er et BTX bundkort, det er den kommende standard fordi det forbedrer en masse ting i forhold til den gamle ATX standard mht. airflow mm.

    http://www.hardwaresecrets.com/imageview.php?image=2207 <– saadan ser et BTX bundkort typisk ud, og er som i den Dell du har aabnet omvendt af hvad du normalt kender til.

    Dog er det ikke mange producenter, som har valgt at lave BTX standard motherboards, men maaske kommer vi til at se mange flere af disse i fremtiden.

    Svar

Skriv et svar