Familierestaurant i Fredericia

Nu har vi så tabt den sidste familierestaurant i Fredericia. Tjoh, der er jo Jensens Bøfhus tilbage med et ordentligt legehjørne til børnene, men det er nu ikke altid at de har åbent for den del af restauranten. Først lukkede Burger King deres legehjørne, hvor der var bolde m.m. børnene kunne boltre sig i og nu kom turen til Mc Donalds på Vejlevej. De havde nok den bedste afdeling man kunne tænke sig for børnene, med kæmpe klatreborg, bolde, tv-spil, udendørs legeplads, m.m. alt dette er lige nu VÆK. Hvad bliver det næste, tjah, det er vel ikke at de fjerner legehjørnet fra Jensens Bøfhus vel?

Det med Happy Tirsdag på McD, vil nok ikke tiltrække ret mange børn, da de ikke har nogle steder at lege efter maden. Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdgag, Søndag, Mandag, Un-Happy-Tirsdag, Onsdag….

6 tanker om "Familierestaurant i Fredericia"

    1. Mariusz

      Hej Nicolaj. Nu er det jo sådan at det er meget længe siden at jeg har skrevet denne post, men jeg vi har været derover efterfølgende og deres lokaler er rigtig flotte nu. har dog endnu ikke skrevet nogen anmeldelse. Det kunne være at man skulle prøve det.. 😀 Og jo, der er legeområde… Faktisk et bedre et end før… Ikke så stort, men nu kan alle være med.

      Svar

Skriv et svar