Linux ud – Windows ind

Du tænker straks, a hvad? Mariusz, med Windows? Det er nu meget rigtigt. For en måned siden begyndte jeg at bruge fedora 10, som er en super distro at lege med.
Alt kørte super lige fra start af, men min computer skal også kunne det her, og så skal den kunne det der, og så skal den forbinde med det der og så skal den også kunne lave den der.
Disse små ting kom der flere og flere af. I Windows kender vi det godt, vi henter et program, om det er freeware, shareware eller hvad det nu er, så henter vi det, installerer det, laver det vi skal og så smider vi programmet ud eller beholder det.
I linux er det lige sådan, blot skal man arbejde mere for at få forbindelse til telefonen, scanneren, bt-headsettet osv osv. Ting skal IKKE tage så lang tid, og så er det fløjtende ligemeget om det så hedder linux eller windows. Ting skal bare virke og helst lige fra begyndelsen af.

Men, så er det lige et men. Jeg er jo den der eksperimentelle type der. Så gæt lige hvad jeg har installeret? Tjah, det er ikke Widnows 95, eller 98, eller 2000, heller ikke XP eller Vista. Næh nej, det er den nye Windows 7.
Min erfaring, jo den har kørt i de 10 minutter den har været installeret. Alt har virket indtil videre, så mine erfaringer siger tomlen op for Microsoft.

Mærkeligt men rigtigt.

win7screenieblog

Skriv et svar