Forældre for 3. gang imorgen

DSC01141s
Michelle og jeg har været til vægtskøn, fostervand og flow scanning, med det resultat at Michelle bliver sat igang imorgen kl. 8.30 på Kolding Sygehus. Lige nu er der et mindre puslespil, der skal gå op, med børn, afleveringer, afhentninger, juletræsfest i vuggestuen imorgen m.m. Men mon ikke det går.

Michelle har født de tidligere 2 gange ved igangsættelse, også pga, vægt, flow, fostervand osv, så det her er ikke noget nyt for os, som sådan. Dog er der nogle tanker, følelser og en kæmpe stress-faktor forbundet med det hele ved denne graviditet. For med Cassandra og Klemens kom meddelelsen pludselig. Denne gang er det lidt anderledes; for vi bliver holdt øje med helt fra start af. Vi får ekstra flow og vand scanninger, samt vægtskøn. De sidste 4 uger er vægten ikke øget, til at starte med så gav vi maskineriet skylden for hovedet sad fast langt nede i bækkenbunden, så det var meget vanskeligt at scanne det for at få nogle ordentlige tal, men nu 4 uger efter den første scanning og han har kun taget 150g på, så skal der ske noget. Flow er så fint så fint, fostervand var der ikke meget af nu, men stadig var der noget; så besluutningen blev taget sammen med Anne (lægen) og os. Det var bare den bedste beslutning for alle parter.

Og ja, så skal det så ske imorgen. Vi skal være på Kolding Sygehus kl. 8:30 (ved godt at jeg har skrevet det før), og der vil de begynde på at tage vandet først, så plejer der at ske ting og sager, og det gjorde det da også dengang Klemens skulle ud. Om vi kommer hjem samme dag, ved vi endnu ikke, men hvis alt er fint når han kommer ud, så ja, så kommer vi hjem samme dag og nyder ham, sammen med ungerne. 🙂 Vi glæder os rigtig meget.

DSC01156

Os 4 før vi bliver 5

Du kan kan nok følge med imorgen, med hvordan og hvorledes det går, på twitter_logofacebook-logo Ved ikke om, der overhovedet bliver tid til at sende en lille update i ny og næ, men hvis det gør, så er det der det sker…

Skriv et svar