Red Bull i DK – Statoil Insider News

!!! TOPHEMMELIGT !!!

Jeg har fået fat i noget meget hemmeligt insiderviden fra Statoil. Fødevarestyrelsen har nemlig blå-stemplet de tilsætningsstoffer og mængder af disse, som forekommer i den polulære drik Red Bull, derfor kommer den på hylderne i DK. Her har jeg så lidt info om hvornår, og til hvilken pris…

INFO

Så skete der endelig – Red Bull er godkendt og på vej mod Danmark. Vi har store forventninger til lanceringen og erfaringer fra andre lande viser et salg på linje med Coca Cola ½L i den første periode efter lanceringen. Derfor er der behov for at have fyldte hylder allerede fra første dag.
blablabla….

Levering og fordeling:
I uge 47 – allerede i næste uge – forventes Red Bull at være klar i Danmark. Levering sker via SUPERGROS. Fordelingen forventes at starte i uge 47 sammen med de normale leveringer fra Supergros.

Note: levering fra Supergros sker hver Onsdag og Fredag.

Sortiment og Priser:

I første omgang bliver der lanceret en 25cl regular version. I starten af devember kommer der yderligere en light version og en 4-pack med regular.
Vi forventer en pris fra Supergros på knap 9kr/stykket. Prisen i butikkerne sættens til 18,95 og der er en multipris på 2styk på 35kr

Alle credits til TomaTen

Skriv et svar