Restaurant "Ved Åen" Vejle

varestHer kommer en mini anmeldelse af restaurant “Ved Åen” i Vejle.

Jeg ser restautranten for at være en mellemting mellem en flottere større kantine og Jensens Bøfhus, hvor betjeningen er hævet op over Jensens Bøfhus niveau. Restaurantens beliggenhed er super. Lige i centrum, overfor Banegården, lige ved siden af gågaden, biografen og shoppingcentret Bryggen. Vi bestilte buffet, hvilket restauranten selv kalder for “Byens Bedste Buffet”, om det kan leve op til denne statement ved vi ikke da vi ikke har fået buffet andre steder i Vejle, men godt og stort var det.

Buffet’en: Oksehøjreb, Glaseret landskinke, Revelsben, Hot wings, Dagens kartoffel, Gratinerede fløde kartofler, Bearnaisesauce, Rødvinssauce, Sommerens friske grønne salatbar, Tag selv soft ice. Alt dette var super frisk og smagte som det så ud. Godt og der var rigeligt. Køkkenpersonalet var rigtig gode til at spotte næsten tomme fade, og straks var de inde med nyt kød, kartoffel eller salat. Super.

vabuf1vabuf

vapers Betjeningen: Smilende og præsentabelt personale, med god humor. Meget proffesionelt. Man følte sig godt tilpas på restauranten.
Pris: Meget overkommelig. 2x buffet, 2 x øl, 2 x stor sodavand og 1 kaffe. 404 kr.

Alt i alt var Restaurant Ved Åen i Vejle en super oplevelse. De er helt sikkert et besøg værd.

Restaurant Ved Åen
Foldegade 31
7100 Vejle
75 85 11 11

En tanke om "Restaurant "Ved Åen" Vejle"

Skriv et svar