Skimmelsvamp i Eventyrhuset

De personer, der bor i Fredericia, har sikkert på en eller anden måde hørt at bl.a. vores børns institution er ramt af skimmelsvamp. Igår eftermiddags (mandag), traf bestyrelsen for Eventyrhuset, den drastiske beslutning af Eventyrhuset må lukkes for at blive renset igennem, da skimmelsvampesporene er omfattende. I går aftes fik vi så beskeden at Eventyrhuset er lukket og indtil fredag, kan børnene blive passet i en anden institution i nærheden. Fra på mandag d. 16.2.2009, genåbner Eventyrhuset i rettens gamle bygninger i Øster Voldgade.

Vi har så her i aften været til møde med bestyrelsen, brandvæsenet og det selskab der har gennemført målinger i institutionen, og fået at vide at vi ikke skal kigge tilbage i tiden på det svamp der har været i institutionen, da det ikke giver nogle kroniske skader, men skal se fremadrettet på at få hjulpet børnene og pædagogerne på plads i de nye midlertidige lokaler, så børnene kan føle sig trygge i de nye omgivelser.
Vi skal være heldige, hvis eventyrhuset åbner igen i sine egne lokaler inden sommerferien.
Jeg vil ønske alle held og lykke med de nye lokaler og håber på at alle kan være med til at få den bedste oplevelse ud af alt det her.

3 tanker om "Skimmelsvamp i Eventyrhuset"

 1. Michael

  Hej.

  Svampesporerne, som er det man bliver syge af, kan fjernes med maskinerne fra airmanager – se airmanager.dk.

  mvh
  Michael
  Vejle

  Svar
  1. Mariusz

   Hej Michael. Skadeservice Danmark er igang med at “rengøre” alt i vuggestuen. Så der går “bare” nogle måneder før ungerne kan vende tilbage. Men ellers tak for oplysningen. 😛

   Svar
 2. Michael

  Det er super at høre. Blot for en god ordens skyld sørg for at luften også bliver renset. For svampesporerne er den måde de spredes på. Pøj pøj. mvh Michael

  Svar

Skriv et svar