Alanya

Vi er ved at planlægge en rejse til Alanya i Tyrkiet med alle ungerne. Så er vi kommet i tvivl her. For vi jan ikke finde ud af om rejsen skal være med all inclusive eller blot mini all inclusive. Hvor det sidste har morgenmad samt drikkevarer og is gennem hele dagen.Det hænger nemlig sådan sammen at vi også vil ud at opleve noget.
Så er mine spørgsmål her?
Hvad koster det at spise ude i Tyrkiet?
Er der nogle restauranter, spisesteder du kan anbefale?
Er der absolut noget man skal holde sig fra?
Og lidt OT:  Hvad SKAL man se når man er i Alanya?
Hvad kan anbefales at man kigger ud til nu når man har børn op til 4 år? 

En tanke om "Alanya"

 1. Charlotte

  Hejsa..:)
  Vi var i alanya sidste år.
  For det første, hvornår har i tænkt jer at tage afsted, for i august er det virkelig varmt, vi havde 59 grader i solen den ene dag. Ihvertfald ifl. deres termometer. Så hvis i vil opleve en masse, vil jeg anbefale jer at tage afsted om aftenen først. For det er næsten for varmt for børnene i løbet af dagen.
  Vi havde all inclusive, og skulle vi på udflugter, så fik vi en madpakke med af hotellet. Vi var rigtige glade for ikke at skulle tænke på mad overhovedet, men bare sætte os til bords og så spise alt det vi kunne.
  Pas på med salat dernede, for det er ikke altid det er skyllet ordentligt, og så får man bare rejsemave.
  Ellers så prøv alle de specialiteter de tilbyder, tyrkiet er det 3 bedste køkken i verden, og det kan helt sikkert smages.
  Noget i virkelig skal se, det er Pamukkale, det er virkelig smukt. Søg efter det på nettet. Det er noget helt specielt.
  Hvis i skal på stranden, så må jeg hellere lige fortælle at øststranden ikke er særlig børnevenlig. Det bliver utrolig hurtig dybt, og der er mange bølger og strøm.

  Håber i kunne bruge det til noget.

  Svar

Skriv et svar