Med på fitness bølgen

For nogle er januar og start på det nye år lig med at man har en masse nytårsfortsætter, såsom at stoppe med at ryge eller at tabe sig. Jeg har så haft dette nytårsfortsæt i 20 år, hvor jeg ønskede at tabe mig. Det er så gået den forkerte vej i lang tid, jeg har endda været oppe over de 150 kg. Jeg er lidt længere nede nu, men med lidt over 130 kg, er jeg stadig i risikozonen, for alle følgesygdomme, som følger med fedme. Jeg har endda været til de indledende undersøgelser mht en GBP operation, og inden den 15. marts skal jeg veje 125 kg, for at kunne fortsætte forløbet. Så lige nu spiser jeg anderledes og har fået ordineret Reductil fra lægen, hvilket er ok med Vejle Sygehus, mht GBP. Og så er jeg lige startet på min motion.

Helt ærlig, så gider jeg ikke fitness-centre. Jeg føler mig bare udenfor, for at se den ene fitness-chik eller dude efter den anden eller alle de andre, som pumper deres arme hele tiden, det er bare ikke mig; og så er der lige det med prisen på fitness-center, det billigste i Fredericia er 189,-/md, uden instruktører osv, og derfra så går prisen også op ad.

Så idag startede jeg ved Idræt i Dagtimerne i Fredericia. Og helt ærlig, så er det de 100,-/md værd. Svømning 2 gange om ugen, gymnastik, badminton, bordtennis, kegler og motionsrum. Det er lige det jeg ønsker mig. Atmosfæren er super, alle tog godt imod; så jeg startede med lidt badminton i 1½ time og sluttede af med nogle ben og rygøvelser i motionsrummet. Instruktøren var virkelig god, han forklare, viste og rettede mig, så det hele blev gjort ordentligt.

Jeg er også igang, og jeg håber at kunne nå at tabe de kilo til den 15. marts…

2 tanker om "Med på fitness bølgen"

 1. Jesper DJ

  Hej Mariusz. – Skidegodt du går igang med motionen. Jeg evd hvor vigtigt det er, at bevæge kroppen. Det gør dit liv bedre; det virker både livsforlængende og gør godt nu og her. I det hele taget hænger motion og et godt helbred sammen med øget livskvalitet. Så CUDOS + thumbs up herfra.

  Held og lykke med din nye livsstil!

  🙂
  @jesperdahl

  Svar
  1. Mariusz

   Hej Jesper.
   Mange tak for de gode ord med på vejen. Jeg ved godt at motion og god livskvalitet hænger godt sammen. det har bare været det med at tage sig sammen. I sommers cyklede jeg gerne mange km, men det holdte op sammen med at vejret blev kedeligt. Og jeg har i lang tid ville gå igang. Nu er jeg og idag er mine mavemuskler helt færdige… 🙂 På torsdag står den på svømning og mootionsrum….

   Svar

Skriv et svar