No more coffee

Åh nej, så skete det. Kaffemaskinen, som jeg havde fået af mor og Matti; Moccamasteren døde. Den begyndte blot at snorke mere og mere efter vand, at den tog så lidt igennem systemet, til det nåede at fordampe inden det ramte kaffebønnerne. Så 10 kopper blev til 4. Det er ikke optimalt.

Jeg valgte så at give den en omgang Eddikkesyre, som beskrevet I manualen. 1:1, hvilket jeg troede at ville hjælpe, det eneste der kom ud var en masee grønt vand og den blev endnu langsommere. Derfor skal den ud.

Det væreste af det hele er at stempelkanden og Eva Solo kanden er pakket ned I en af de rigtig mange flyttekasser vi har. Så det kaffe jeg kommer til at drikke inden vi flytter er, kaffe på polsk eller det på arbejdet. Det bliver hårdt, men skal nok klare det.

Men det løser ikke helt problemet når vi er flyttet, for jeg skal stadig have ordentlig kaffe derefter, og ikke alle er vilde med tanken om at der måske er en meget meget lille risiko for at der er grums I kaffen, når jeg bruger stempelkanden eller Eva Solo’en. Så jeg skal have en ny kaffemaskine. Hvis du kender en god en, som du vil anbefale, men som ikke koster en bondegård, som en Moccamaster, så er du velkommen til at skrive herunder. På forhånd tak.


Skriv et svar