iOS7 og problemer

Apple har udgivet den længe ventede iOS7 til deres devices. iOS7 giver dig et meget friskt udssende nyt kontrolcenter, nyere ikoner og mange flere funktioner til din iPhone og iPad. Det er jo også super fedt. Men hvad så; Tjoh, nu har jeg læst med på Facebook og Twitter, kun blandt dem jeg følger at der ikke er andet end problemer med Apps, som fryser, system, som ikke opdaterer, netværksproblemer m.m. Dette kan skyldes mange ting, men først og fremmest kan det skyldes at du blot har opdateret din iPhone, ved at trykke på opdater via Indstillingerne på din telefon eller via iTunes. Det er ikke forkert, men der er nogle problemer forbundet med denne metode, da gamle filer, som driller kan drille endnu mere I det nye system.

Og som det første du sikkert får at vide, hvis du ringer ind til en Apple Support er “Har du forsøgt at gendanne telefonen?” – Har du?

Hvis ikke så synes jeg du burde. Du starter på en frisk, med helt nyt system, uden, at der er noget, som driller I baggrunden. Så det gør vi lige her.
1. Tilslut din telefon til iTunes og lav backup af den. Normalt bliver der lavet backup af din telefon, når du tilslutter den til iTunes og den synkroniserer, men, det er nu rart at være på den sikre side.
Jeg anbefaler at du overfører dine billeder og video’er til computeren også.

2. Når det er gjort, så tryk på Gendan I iTunes. Dette tager lidt tid, men der skal du så bare vente.

3. Når iTunes eller iPhone spørger om den skal gendannes fra en backup, svarer du nej til det, og sætter den op som en “Ny iPhone”. Det kræver at du skal installere og konfigurere dine apps forfra, men giver dig en meget mere stabil telefon.

Skriv et svar