Aktiver Windows

Hej med dig. Undskyld at jeg lige glemte at aktivere din Windows. Der var bare så meget jeg nu havde gang i. Jeg har noget som hjælper dig igang her. Du læser denne guide igen og igen og igen før du går igang. Kan du ikke komme videre fra et punkt, prøv igen. Hvis ikke det lykkes så send mig en mail på xodeus@gmail.com , og forklar, hvor langt du nåede og hvad det er, som driller dig. Det er nok nemmest at forklare over mail.

Alt det her vi skal have gang i kræver blot at du allerførst deaktiverer din Antivirus. Ja sådan en har du faktisk også. Den skal kun være deaktiveret indtil du får slettet mappen du henter igen. Og ingen alarm, den hest som findes i mappen gør ingen skade, den hjælper blot programmet med at finde de rigtige filer som skal slettes. Så ingen panik.

1. Deaktiver din Antivirus. Start Micosoft Security Essentials via Start Menuen.
Naviger til Indstillinger > Vælg Beskyttelse i realtid > Fjern det første flueben og Gem Ændringer. Bruger du Norton Internet Security 2010 så se dette klip her på youtube.
Videoen er lidt lang, men i bund og grund, højreklik på Norton ikon på processlinien og vælg Disable Auto-Protect, sæt den til næste reboot. 🙂

2. Nu skal du hente en fil og pakke den ud.
a. Hent filen her.
b. Naviger til filen, højreklik på den og vælg “Pak Ud Her” Vælg Næste hele vejen igennem i de næste dialogbokse. Nu åbnes en mappe, som indeholder disse 2 punkter.

3. Så skal vi aktivere, min computer er allerede aktiveret, så det her ser lidt anderledes ud end på din computer. Dobbeltklik på filen RemoveWAT i den mappe som du lige pakkede ud. Windows spørger dig om tilladelse til at åbne filen og du svarer Ja.
Du vælger nu Remove WAT, som er den øverste mulighed i programmet. Programmet vil nu fjerne det den skal fjerne, aktivere din Windows og genstarte din computer. Når du computer er genstartet har du gennemført og nu er det slut. Du har ikke brug for den fil du hentede og heller ikke den mappe som blev pakket ud. Disse kan derfor slettes fra systemet.

4. Tjek din antivirus status. Hvis din antivirus ikke er slået til af sig selv efter genstart, så skal du huske at slå den til. Gennemgå trinene i punkt 1 igen, sørg blot for at tingene er ENABLED igen. 🙂

Jeg yder ikke telefonsupport på det her, men du er velkommen til at sende mig en mail. Er den helt gal kan vi tage den over Fjernsupport, så jeg kan aktivere Windows for dig uden at du gører ret meget. Men husk, send mig en mail først, så tager vi den derfra.

Skriv et svar