Mariusz

Jeg hedder Mariusz og er ejer af bloggen her. Jeg er årgang 1982, er født i Gryfino i Polen. I 1993 kom jeg til Danmark med min mor og min bror.

Nu har jeg 3 dejlige børn sammen med min forlovede Michelle. Vi har været sammen siden december 2000, så 10 år, 3 børn og 6 flytninger er det indtil videre blevet til. Vi håber at kunne flytte en sidste gang om ikke forfærdelig lang tid, da pladsen her er ved at være trang.

Jeg er buschauffør og kører for City-Trafik i Fredericia. Tidligere har jeg arbejdet ved JYSK, en stribe vikarbureauer, hvor jeg bl.a har været på DanCake, Lindab, Coca-Cola, SuperGros m.fl. Så har jeg også haft arbejdet for AS/3, Datea, Xyron og DanaPak. Så jeg kan lidt af hvert.

Af skolegang, så er det eneste, som jeg er 100% sikker på at have afsluttet er min 9. klasse. Jeg har så haft påbegyndt en masse uddannelser; bl.a. datafagtekniker, elektriker, transport og lager samt maskinmester. Jeg har haft sendt ansøgninger m.m. til rigtig rigtig mange arbejdsgivere om at kunne komme i lære i deres virksomheder og ud af ca. 500 sendte, har jeg været til 5 samtaler og ingen uddannelsesaftale. Desværre.

Lige nu går jeg og overvejer om jeg skal blive voksenlærling indenfor elektriker faget. Jeg kan godt lide at arbejde med el, så det er nok vejen frem.

Af fritidsinteresser har jeg følgende: nørderi (gadgets, it og mobiltelefoni) og et par timer fitness om ugen.

2 tanker om "Mariusz"

    1. xodeus Forfatter

      Hej Kim. Nu er det jo meget længe siden. Jeg skal se hvad jeg kan gøre. Men er sikker på at tpb bedre kan finde en til dig.

      Svar

Skriv et svar